SEO – Шаблон №13

Українські рецепти

ПОПУЛЯРНІ РЕЦЕПТИ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ

Хочеться домашнього смачненького борщу, але немає часу готувати його повністю з нуля? Рішення є — пропоную вам зварити борщ із вже готовою заправкою та квасолею. А щоб пришвидшити приготування бульйону та зробити його більш насиченим, показую, як правильно запекти реберця. У результаті у вас вийде цілих три літри ароматного, смачнючого українського борщу без зайвих зусиль і клопотів. Більше рецептів борщу шукайте у нашому спеціальному розділі. ВИБІР ЗАПРАВКИ Я приготував борщ на вже готовій заправці із засмажкою від 100РОКІВ, яку виготовляють за моїм авторським рецептом. І вкотре пересвідчився: виходить так смачно, як і з домашньою, лише набагато швидше! Адже ми вже потерли та стушкували для вас буряк з овочами та спеціями. І, до речі, до складу заправки входять лише натуральні українські продукти. ПОРАДИ З ПРИГОТУВАННЯ БОРЩУ Я люблю більш хрумку капусту, тож додаю її наприкінці приготування борщу. Якщо вам до вподоби, коли капуста м’якша — додавайте її разом із картоплею. Спеції. У рецепті вказана лише сіль, адже в самій заправці вже є все необхідне. Втім, за бажанням, до борщу можете додати лавровий лист, кілька горошків перцю та часничок, щоб довести страву собі до смаку. ЯК ПРИГОТУВАТИ БОРЩ ІНГРЕДІЄНТИ 500 г свинячих реберець 3 л питної води 200 г білокачанної капусти 1 морквина 450 г картоплі (приблизно 3 шт.) 1 цибулина 1 ч. л. солі 300 г заправки для борщу із засмажкою 100РОКІВ ½ банки квасолі для борщу від 100РОКІВ 100 г сметани для подачі

ХАРЧУВАННЯ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я

Основне завдання харчування є покращення показників здоров’я населення шляхом максимального використання їжі як найбільш важливого фактору навколишнього середовища.

При організації харчування працюючих на виробництві виходять із вимог раціонального харчування, яке забезпечує нормальну життєдіяльність організму, здоров’я, високий рівень працездатності та захисту організму від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища. Раціональне харчування називають ще і профілактичним в тому розумінні, що воно підвищує стійкість до захворювань взагалі.

Раціональне харчування забезпечує постійність внутрішнього середовища і нормальний розвиток організму, що підтримує життєдіяльність різних органів і систем на високому рівні при різноманітних умовах праці та побуту.

Харчування повинно сприяти підвищенню процесу пристосування організму до впливу несприятливих факторів навколишнього середовища, зміцненню здоров’я, забезпечувати можливість адекватної реакції організму від надзвичайного зовнішнього стресового впливу.

Для забезпечення життєво необхідних процесів організму потрібні калорійні, якісні, повноцінні продукти. Вони повинні надходити в організм в нормованій кількості з їжею для відновлення постійних витрат енергії і клітин організму. Основне правило раціонального харчування є якість, різноманітність і нормований збалансований раціон.